Производители

WENDY е пълноценна храна за котки от всички породи и възраст. В нашия асортимент има суха храна с вкус на пуйка и суха храна с вкус на сьомга, както и консервирана храна, която се препоръчва за котки с по-слаб апетит. WENDY осигурява на вашия домашен любимец пълноценна и балансирана диета. 

Повече от 250 г.

FRENDY осигурява пълноценна и балансирана диета за кучета от всички породи. Нашата гама предлага 7 различни вида суха храна Frendy, както и консерви и салам Frendy. Храната е направена от внимателно подбрани съставки с най-високо качество, без ГМО. Храните са богати на всички витамини и минерали, които осигуряват на вашите домашни любимци добро здраве, поддържат растежа на силна и лъскава козина.


 

Royal Canin е основана през 1968 г. от един ветеринарен лекар, чиято идея е била да подобри здравето на котките и кучетата чрез хранене. Тази мисия и днес продължава да бъде движещата сила за всичко, което правим. Всяка порода е уникална, каквито са и нейните здравословни потребности. Ние създаваме идеалната рецепта, за да отговорим на здравословните нужди на всеки домашен любимец. Така той може да се радва на възможно най-добро здраве.

Всички ние в PURINA обичаме домашните любимци. И сме наясно с огромната роля, която животните играят в живота на хората. Ние сме отдадени на това да създаваме рецепти, които да поддържат котките и кучетата от всички възрасти жизнерадостни, здрави и спокойни.

Домашните любимци са спътници преливащи от любов и са част от семейството, затова е важно не само да се наслаждават на храната си, но тя да е и полезна за тях. Рецептите ни са не просто вкусни, а съдържат съчетание от месо, риба, витамини и минерали които осигуряват пълноценна и добре балансирана храна.