ЗА НАС

Създадена през 2018 година, БОРА ВЕТ ООД е една от най-бързо развиващите се български компании в областта за комплексна грижа за домашни и продуктивни животни. Фирмата предлага на клиентите си богат асортимент от висококачествени, международно признати и екологично чисти храни и фуражи, лекарствени и хигиенни средства, аксесоари.
 

Основатели на фирмата са Д-р Здравко Златев (създател и дългогодишен управител на Гергьовче ООД)  и Д-р Боряна Денева. Дългогодишният опит и професионализъм на Д-р Златев, предаден и съчетан с качествата и компетентността на младия екип на
Д-р Денева, както и бързото и индивидуално обслужване градят успехите на фирмата.

БОРА ВЕТ ООД е дистрибутор на водещите български и международни производители на лекарства, ежедневни и лечебни храни за кучета и котки, фуражи за продуктивни животни без ГМО, допълващи храни. В богатото си портфолио, фирмата също така предлага аксесоари и хигиенни средства за домашни любимци, оборудване за коне, дезинфектанти, инсектицидни продукти за домашна и професионална употреба.

БОРА ВЕТ ООД има собствени бази и логистични звена в гр. София и гр. Враца, обслужващи над 1800 клиенти в Западна и Централна България – ветеринарни кабинети, фермери, развъдници за кучета и котки, регионални търговци на храни и фуражи. Фирмата доставя стока до вратата на клиента със собствен транспорт или с куриерски услуги.

Клиентите на БОРА ВЕТ – София могат да закупят продукти и да получат професионален съвет от четирима ветеринарни лекари, зооинженер специалист по фуражите, както и да се възползват от услугите във ветеринарния кабинет на фирмата. Д-р Боряна Денева и Д-р Надин Цонова предлагат консултативни прегледи, ваксинация, идентификация и лечение на вътрешни болести на домашни любимци.

Клиентите на БОРА ВЕТ – Враца могат да закупят продукти и да бъдат консултирани лично от Д-р Златев и екипа му относно избора на най-подходящите продукти за техните животни.